• Lies

Wanneer weet je dat het tijd is om met een virtuele assistent samen te werken...

Bijgewerkt op: 22 apr.


Niet iedereen heeft vertrouwen in het samenwerken met een virtuele assistent, vooral als het de eerste keer is. Het is moeilijk om iemand anders te vertrouwen met taken die belangrijk zijn voor uw bedrijf. Maar er zijn gevallen waarin je te veel op je bord, die zal je denken of het tijd is om het huren van een VA om u te helpen meer te bereiken terwijl het doen van minder.


Hier zijn punten om na te denken over als je nog steeds probeert te beslissen of uw bedrijf een virtuele assistent nodig heeft.


Signalen die u vertellen dat het waarschijnlijk tijd is om met een VA samen te werken! • Je besteedt te veel tijd aan administratieve taken.

Werken aan administratieve taken is noodzakelijk, maar een groot deel van je tijd besteden aan het beantwoorden van e-mails, het plannen van afspraken, facturering, enz. kan je gemakkelijk afleiden van andere dingen die ook belangrijk zijn voor je bedrijf. De trieste waarheid hierover is dat u uw energie verbruikt door de hele dag hard te werken, maar dat u waarschijnlijk minder doet.

 • Uw bedrijf vereist vaardigheden die u niet hebt

Heb je hulp nodig met belastingen? Moet u de hulp inroepen van een ervaren marketing VA voor uw campagnes? Denk er eens over na; het is waarschijnlijk beter om iemand in te huren om professionele hulp te krijgen bij taken die u een uitdaging vindt om te volbrengen. Dit kan net datgene zijn wat u nodig hebt om uw productiviteit en efficiëntie te verbeteren.


 • Gebrek aan een gezonde balans tussen werk en privéleven

Heb je ooit moeten kiezen tussen je werk en je privéleven? Zo ja, dan laat dat zien dat uw werk-privé balans niet op het juiste spoor zit. Volgens studies besteedt bijna 50% van de managers over de hele wereld meer dan 40 uur per week aan het werk, en werkt 30% van de eigenaars van kleine ondernemingen meer dan 50 uur per week. Ondernemers en managers denken vaak dat het vooropstellen van hun merk een deel is van hun verantwoordelijkheid als bedrijfsleider. Dit leidt echter gemakkelijk tot een conflict tussen werk en leven. Het is nog een teken dat u met een externe kracht moet samenwerken om u te helpen, zodat u ook tijd kunt besteden aan andere belangrijke dingen buiten het werk.


De signalen zijn er, maar bent u er klaar voor om samen te werken met een virtuele assistent.


Evalueer uw werklast


Weet waar u de meeste tijd aan kwijt bent op het werk. Houd de tijd bij die u aan uw bedrijf besteedt. Als je besteedt te veel tijd in sommige gebieden van uw bedrijf, dan heb je waarschijnlijk hulp nodig voor een lichtere werklast. Zo kunt u zich concentreren op wat u het beste kunt.


Kunt u zich ertoe verbinden iemand te betalen?

Evalueer uw budget om te weten of u kunt een VA salaris toe te voegen in uw lijst van zakelijke uitgaven. Er zijn verschillende opties die er voor u om te verkennen en te vergelijken. Krijg de diensten die uw bedrijf het meest nodig heeft tegen redelijke tarieven.Bent u klaar om te laten gaan?


Het is misschien niet gemakkelijk om sommige van uw verantwoordelijkheden over te dragen aan een externe medewerker. Maar het delegeren van taken aan een capabele persoon kan u en uw merk helpen groeien. Als u een virtuele assistent binnen zijn of haar expertisegebied laat werken, kan dat wonderen verrichten voor uw bedrijf. Het zal u ook in staat stellen zich te concentreren op andere belangrijke taken, zoals het vinden van leads, het werken aan nieuwe producten of diensten, het creëren van een nieuwe marketing campagne, enz.


Wat zijn de voordelen die u kunt krijgen van het werken met een VA?


Bespaar meer tijd


Werken met een VA kan bespaart u een hoop tijd. Als je het gevoel dat je veel tijd besteden aan een bepaald gebied van uw bedrijf en niet genoeg op een ander, dan is het werken met een VA kan zeker hopen voor je doen.


Flexibiliteit


Het is gemakkelijker aan te passen aan veranderende omstandigheden met een flexibele werkregeling. Je hoeft niet te controleren en toe te wijzen een VA te werken voor acht uur of meer. U heeft de mogelijkheid van het ontwikkelen van meer flexibele werkschema's en setup om het meeste uit de prestaties van uw VA's te krijgen.


Breid uw bedrijf uit


Je bent waarschijnlijk een gedreven, hardwerkende persoon die wil om meer te bereiken, maar heeft niet de luxe van tijd om dit te doen. Krijg de hulp van een VA om de productiviteit te verhogen. Laat ze werken aan gebieden van uw bedrijf dat je niet kunt focussen op dit moment. Het inhuren van een VA kunt u om te werken aan andere projecten en campagnes die u hebt overwogen om te lanceren voor de afgelopen weken of maanden.


Taken die u kunt delegeren aan een virtuele assistent

Werk samen met de juiste persoon om de hulp die uw bedrijf nodig heeft te bieden. Het voordeel van het werken met een virtuele assistent is dat u elke taak die in je hoofd of dringend werk dat je nodig hebt te volbrengen kan delegeren. Hier is een lijst van diensten die u kunt krijgen van een virtuele assistent.

 • Beheer van sociale media

 • Executive Support

 • Beheer van e-mail

 • Klantenondersteuning

 • Online Adverteren

 • SEO optimalisatie

 • Copywriting

 • Technisch schrijven

 • Grafisch ontwerp

 • Video bewerken

Voel je vrij om vragen te stellen of wat onderzoek te doen om meer te weten over wat een VA kan doen voor uw bedrijf.


Voordat u begint met het zoeken naar de juiste virtuele assistent, moet je het soort hulp die u nodig hebt en hoe u en uw externe werknemer kan samenwerken in harmonie te bepalen. VA's zijn uitstekend in het beheren van taken die nodig zijn om uw bedrijf te houden op het juiste pad. Dingen zullen soepel verlopen tussen u en uw virtuele assistent als je eenmaal hebt ervoor gezorgd dat u klaar bent om een te huren en als je weet dat het de juiste tijd is om een VA te verwelkomen in uw team.


Virtual Assistant Assistant is een geweldige bron om te bepalen welke weg te nemen bij het kiezen van een virtuele assistent.


Onze thuiswerkende virtuele assistenten kunnen u helpen uw bedrijf te laten groeien. Neem contact met ons op om uit te vinden hoe we samen kunnen werken!


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven